Tom Raes stond al een tijdje op het officieuze lijstje van inkomende transfers bij KFC Mandel United. Hij was immers al eerder tot een overeenkomst gekomen met KFC Mandel United, maar hij lag nog onder contract bij KSV Roeselare. De clubs zijn er nu ook onderling uit zodat Tom Raes aan de slag gaat bij de fusieclub.

De 1m90 grote centrale verdediger is afkomstig van Hooglede en woont nu in Staden. Hij ruilde destijds de jeugd van E. Hooglede voor die van KSV Roeselare, speelde ook voor KSV Oudenaarde, maar keerde dan terug op Schiervelde. Het laatste half jaar kwam hij dus uit bij VW Hamme.

Tom Raes stond al een tijdje op het officieuze lijstje van inkomende transfers bij KFC Mandel United. Hij was immers al eerder tot een overeenkomst gekomen met KFC Mandel United, maar hij lag nog onder contract bij KSV Roeselare. De clubs zijn er nu ook onderling uit zodat Tom Raes aan de slag gaat bij de fusieclub.De 1m90 grote centrale verdediger is afkomstig van Hooglede en woont nu in Staden. Hij ruilde destijds de jeugd van E. Hooglede voor die van KSV Roeselare, speelde ook voor KSV Oudenaarde, maar keerde dan terug op Schiervelde. Het laatste half jaar kwam hij dus uit bij VW Hamme.