De U18 van KV Oostende wint oefenwedstrijd tegen SK Eernegem

De U18 van KV Oostende © FR

In Eernegem werd een oefenwedstrijd gespeeld, in aanwezigheid van een honderdtal voetbalsupporters, tussen derde provincialer SK Eernegem en de Elite U18 van KV Oostende. Problemen rond het veld waren er niet en beide ploegen gaven het beste van zichzelf. KV Oostende U18 won met 1-2.

De bezoekers domineerden de eerste twintig minuten, creëerden enkele kansen, maar konden niet scoren. De thuisploeg opende de score op de counter. Thomas Saelens dwong de kans af en Kikoto werkte af, 1-0 na 18 minuten. KVO ging op zoek naar de gelijkmaker, maar het was SK Eernegem dat bijna een tweede keer scoorde.

Na de rust stonden sterk gewijzigde elftallen op het veld. KVO herstelde vlug het evenwicht. Siebe Wylin zorgde vlug voor de gelijkmaker. In het laatste kwartier werkte Shane Vandenberghe een mooie collectieve aanval af, 1-2 voor KVO, dat al een zestal trainingen in de kuiten heeft. Woensdag trekt de KVO-ploeg naar Gullegem en zaterdag wordt op De Schorre thuis gespeeld tegen Zulte-Waregem.

In Eernegem wordt op 21 juli een oefentornooi georganiseerd met deelname van 8 ploegen, aanvang om 16u.