De kern van Racing Waregem voor volgend seizoen krijgt vorm

Mathias Wullaert is er niet meer bij © VDB
Redactie KW

Na de nederlaag tegen Châtelet moet Racing Waregem de stap terug zetten naar de provinciale reeksen.

Heel wat veranderingen ook met een nieuw bestuur onder voorzitterschap van Ivan Vanovervelt, een nieuwe trainersstaf en een nieuwe kern. Van de anciens bleven enkel Sander Damman en Nasreddine Hariti.

Op een drietal spelers na is de kern van Racing Waregem compleet. Naast Sander Damman, die geopereerd moet worden aan de kruisbanden en pas na de winterstop inzetbaar zal zijn en Nasredine Hariti, die het volledige seizoen geblesseerd aan de kant moest blijven, tekenden volgende jonge spelers bij: Bram Deweer, Jarne Deganck, Thomas Declerck, Dries Mergaert, Kenny Vandenborre, Dwight Van Lancker, Ruben Dhondt, Nicolas Steelandt en Siebe Van Aelst.

Nieuwkomers zijn: Nicola Deprez (St.Wetteren), Gauthier Desmet (Westhoek), Clint Plak (Menen), Laurens Desmaele (Ronse), Bernd De Blanck en Marijn Vandendriessche (Winkel Sport), Charlie Van Herpe, Vincent Oplinus (Boezinge), Sylvain Berton (Templeuve) en Tom Denoulet (Zulte Waregem). De groep zal geleid worden door een volledig nieuwe technische staf met Nico Cottenier (T1), Bart Decraemer(T2), en keepertrainer Olivier De Pauw.

(IVD)