Darius Hillewaere maakte jarenlang deel uit van de succesformatie van KVV Coxyde. Toen het team overkop ging, trok hij naar KVK Westhoek. Na één seizoen in Ieper koos hij voor Winkel Sport. Hij startte niet onaardig aan het seizoen, vond de weg naar de netten, maar kreeg in de achtste wedstrijd van het seizoen af te rekenen met een kruisbandblessure.

Na een 'second opinion' besloot hij zich niet te laten opereren. De revalidatie werd nog vertraagd door een spierblessure, maar in de slotmatchen van het seizoen kon hij zijn rentree maken. Toen al was duidelijk dat hij niet bij Winkel Sport zou blijven.

Hij maakt - samen met Aaron Vandendriessche met wie hij nog bij Koksijde samen speelde - de overstap van Winkel Sport naar het ambitieuze Zwevezele.

Darius Hillewaere maakte jarenlang deel uit van de succesformatie van KVV Coxyde. Toen het team overkop ging, trok hij naar KVK Westhoek. Na één seizoen in Ieper koos hij voor Winkel Sport. Hij startte niet onaardig aan het seizoen, vond de weg naar de netten, maar kreeg in de achtste wedstrijd van het seizoen af te rekenen met een kruisbandblessure.Na een 'second opinion' besloot hij zich niet te laten opereren. De revalidatie werd nog vertraagd door een spierblessure, maar in de slotmatchen van het seizoen kon hij zijn rentree maken. Toen al was duidelijk dat hij niet bij Winkel Sport zou blijven. Hij maakt - samen met Aaron Vandendriessche met wie hij nog bij Koksijde samen speelde - de overstap van Winkel Sport naar het ambitieuze Zwevezele.