Dames Club Brugge B starten met monsterscore in tweede nationale

De eerste wedstrijd van de competitie in tweede nationale startte zaterdag voor de dames van Club Brugge in Sinaai.

Deze Antwerpse ploeg speelde vorig jaar nog in eerste nationale. De jonge Brugse ploeg onder leiding van een nieuwe trainersduo, Evie Beyers en Deborah Devos, startte meteen aanvallend. Na 10 minuten kon Brugge al de 0 van het bord vegen. Kort daarna viel al de tweede goal. Aan de rust hadden de meiden van Brugge al vier keer de bal tussen de palen gekregen.

Ook na de rust wisten de meisjes van geen stoppen, na een iets zwakkere start gingen ze verder op hun elan van de eerste helft en maakten nog vijf doelpunten. De Brugse keeper Elke Geeraert moest maar enkele keren tussenkomen en kon zo de netten balvrij houden. Met een monsterscore van 0 -9 werd de wedstrijd Sinaai – Club Brugge B beëidigd. Door deze score staat de ploeg ook meteen aan kop in het klassement.

Volgende week ontvangen ze Zulte Waregem.

Doelpunten : 10′ Vandekerckhove Celine (0 – 1), 14′ Scherrens Anne-Lore (0 – 2), 29′ De Priester Amber (0 – 3), 31′ Desaever Sharon (0 – 4), 55′ Decorte Elle (0 – 5), 56′ Scherrens Anne-Lore (0 – 6), 68′ Scherrens Anne-Lore (0 – 7), 77′ Bruneel Lisa (0 – 8), 88′ Vandekerckhove Celine (0 – 9). Het was meteen ook de eerste Hattrick voor Anne-Lore Scherrens in haar voetbal carrieré