bij Diest kwam men al vroeg op achterstand door een doelpunt van Janssens. Daarna knokte Veekaa zich terug in de wedstrijd en kwam rond het half uur terug op gelijke hoogte via Diallo.

De partij leek lange tijd af te stevenen op een gelijkspel, tot kapitein Commers in de voorlaatste minuut toch nog voor de beslissing zorgde.

In de klassering staat Eendracht Aalter op kop met vier op zes, Dadizele blijft met lege handen achter. De volgende partij voor Dadizele is nu zondag om 15 uur thuis tegen Aalter. Deze match moet men absoluut winnen, wil men nog aanspraak maken op promotie.

(SBR)

bij Diest kwam men al vroeg op achterstand door een doelpunt van Janssens. Daarna knokte Veekaa zich terug in de wedstrijd en kwam rond het half uur terug op gelijke hoogte via Diallo. De partij leek lange tijd af te stevenen op een gelijkspel, tot kapitein Commers in de voorlaatste minuut toch nog voor de beslissing zorgde. In de klassering staat Eendracht Aalter op kop met vier op zes, Dadizele blijft met lege handen achter. De volgende partij voor Dadizele is nu zondag om 15 uur thuis tegen Aalter. Deze match moet men absoluut winnen, wil men nog aanspraak maken op promotie. (SBR)