Daan Van Gijseghem verlaat Winkel Sport voor KSV Oudenaarde

Daan Van Gijseghem in actie tegen Dender. © VDB
Wouter Vander Stricht

Winkel Sport had Daan Van Gijseghem een voorstel gedaan, maar hij verkiest KSV Oudenaarde dat dit jaar nog bij Winkel Sport in derde klasse aantrad, maar volgend seizoen in de eerste amauteurklasse zal uitkomen.

Daan Van Gijseghem (28) kwam vorig jaar over van Bergen, nadat hij er een seizoen vol blessures op had zitten. Hij zette bewust een stapje terug, zijn pubalgie bleef maar opspelen. Honderd procent fit was hij dit jaar ook zelden, maar hij speelde toch aardig wat matchen. Aanvankelijk centraal achterin, in het slot van de competitie posteerde trainer Danny Lavens hem vaak op het middenveld.

Hij kon dus bij Winkel Sport blijven, maar zet weer een sportieve trede hoger door naar KSV Oudenaarde te trekken. De Oost-Vlamingen promoveerden rechtstreeks naar de eerste amateurklasse, frappant genoeg omdat Winkel Sport (dat als tweede recht had op dat promotieticket) geen licentie aanvroeg en zo verzaakte aan de promotie.

Daan Van Gijseghem zette zijn krabbel bij sportief coördinator Guido Vanden Abeele.
Daan Van Gijseghem zette zijn krabbel bij sportief coördinator Guido Vanden Abeele.

Eerder haalde KSV Oudenaarde ook al Olivier Verstraete weg bij KFC Izegem. Bij Oudenaarde wordt Van Gijseghem gehaald als vervanger van Frederik Declercq, die naar OMS Ingelmunster vertrekt. Van Gijseghem speelde eerder in eerste klasse bij Club Brugge en Moeskroen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.