Cruciaal tweelijk voor SV Loppem

Redactie KW

Wie kan de jongens van SV Loppem nog afstoppen? Davo Westende kreeg zopas 9-1 om de oren. Sinds Nieuwjaar werd twee keer gelijk gespeeld, al de rest werd gewonnen.

Jules Vandierendonck ontpopt zich tot een sterkhouder in het geheel dat op drie prijkt met slechts twee punten achterstand op de leiders Sporting Keiem en KSV Nieuwpoort. Jules Vandierendonck laat zijn kop niet zot maken. “Sinds 15 weken verloren we niet. De trainers beloonden ons met een spaghettiavond. Zij vonden dat de groep zo’n etentje verdiende. Er zijn nog zes duels te gaan, toch begroeten we steevast meer dan twintig aanwezigen op de oefensessies. Een eindronde kan ons nauwelijks nog ontsnappen, aan de titel denken we geen moment. Rekenen en tellen is niet aan ons besteed. Winnen, week na week, blijft onze ambitie.”

“Een cruciaal tweeluik breekt aan. Eerst ontvangen we Dosko Sint-Kruis en vervolgens trekken we naar lijstaanvoerder KSV Nieuwpoort. T1 Birgen Baes en zijn assistent Andy Vanhulle krijgen week na week luxeproblemen voorgeschoteld om hun elftal samen te stellen. Iedereen wil immers zijn steentje bijdragen tot het succes. Broer Henri kan overigens ook een stukje tegen een bal trappen, maar heeft meerdere pijlen op zijn boog. Daardoor behoort hij niet altijd bij de starters en zat tegen Westende op de bank. Zo bereidt hij zich momenteel voor op een marathon. Zelf combineer ik mijn laatste jaar universiteit in Gent met mijn heerlijke voetbalpassie.” (JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.