Clubsupporters gooien met stoeltjes in het Guldensporenstadion

© BELGA

De supporters van Club Brugge raakten gefrustreerd door de beslissingen van scheidsrechter Frederik Geldhof.

Frederik Geldhof was zondagnamiddag de gebeten hond bij Club Brugge. Al in de eerste minuut weigerde hij rood te geven voor een elleboogstoot van Ivan Santini op Oscar Duarte en in blessuretijd gaf hij de thuisploeg een strafschop na een correcte tussenkomst van Brandon Mechele op Adam Marusic. Dat gecombineerd met de dreigende nederlaag van hun Club deed enkele Brugse heethoofden ontploffen. Net vooraleer Benoit Poulain in de 94ste minuut voor de 2-0 kon zorgen van op de strafschopstip, gooiden de Brugse supporters een dertigtal stoeltjes op het veld. Voor Club volgt er ongetwijfeld nog een serieuze boete.