Clubs richten G-Black Devils United op

Redactie KW

KFC Varsenare, KSV Jabbeke en VKSO Zerkegem starten dit seizoen, vanuit hun samenwerkingsakkoord binnen de gemeente Groot-Jabbeke, een gezamenlijk project G-voetbal op: G-Black Devils United.

In samenwerking met Johan Deseure, Jabbekenaar die zijn ervaring bij Cercle Brugge meebrengt, wordt het team G-Black Devils United opgericht, waarmee in reeks 1 van het G-voetbal zal worden aangetreden. Dit project wordt geleid door Johan Deseure zelf en vanuit de drie betrokken verenigingen gedragen door respectievelijk Frederic Vanden Bussche namens KSV Jabbeke, Matthias Vanhessche voor VKSO Zerkegem en Danny De Coninck voor KFC Varsenare.

Op donderdag 23 juli werd alles gefinaliseerd en contractueel vastgelegd in de cafetaria van KSV Jabbeke. Danny De Coninck geeft een woordje uitleg: “De drie verenigingen hechten heel veel belang aan het G-voetbal en dat blijkt uit het feit dat drie belangrijke bestuursleden hier persoonlijk aan meewerken. Wij zullen dan ook regelmatig aanwezig zijn om onze spelers een hart onder de riem te steken en de trainer met raad en daad te steunen. G-voetballers maken deel uit van de maatschappij en hebben evenveel recht om hun sport uit te oefenen.”

De trainingen starten op vrijdag 31 juli en hebben plaats op woensdag (in Jabbeke) en vrijdag (op de diverse locaties).

(JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.