Zitje in spionkop van Club Brugge wordt een pak duurder

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

Een zitje – hoewel de vurigste supporters normaal gezien een hele wedstrijd rechtstaan – in de spionkop achter het doel van Matthew Ryan wordt volgend seizoen in één ruk 50 euro duurder.

Alle abonnementen voor de wedstrijden van Club Brugge worden in het seizoen 2014-2015 vijftien euro duurder, maar voor een plaatsje in de onderste vier vakken van de noordtribune – de zogeheten ‘spionkop’ betaalt de supporter nog eens 50 euro extra.

Opvallend, maar weldoordacht, zo blijkt: tot nu toe supporterde niet elke fan in die vakken even passioneel voor zijn favoriete team. Sommigen kozen gewoon voor een zitje in die vakken, omdat ze daar de goedkoopste abonnementen aanbieden. Daar willen Club Brugge en de supportersclubs Blue Army en North Fanatics nu een mouw aan passen. Bedoeling is dat wie écht voor het volle pond zijn ploeg wil aanmoedigen, ook effectief gebundeld achter dat doelkader van de goalie kan zitten, en dat wie het liever allemaal wat rustiger bekijkt ‘van aan de zijlijn’, dat in de vele andere vakken kan doen.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier