Youngsters van Club Brugge gaan onderuit in Monaco

De youngsters van Club staan derde met vier punten. © Foto Twitter Club Brugge

De jongeren van Club Brugge hebben dinsdagnamiddag in hun vierde wedstrijd van de UEFA Youth League met 3-1 verloren van AS Monaco.

Blauw-zwart kwam na 27 minuten door een owngoal op achterstand. Verdediger Nathan Fuakala trachtte een voorzet weg te werken, maar verschalkte zijn eigen doelman. Zeven minuten later verdubbelde Mehdi Zerkane de Franse voorsprong. Nog voor de pauze maakte Wilson Isidor er 3-0 van. In de tweede helft kon Cyril Ngonge met het hoofd milderen voor Club.

De Brugse beloften speelden op de eerste speeldag in groep A thuis 1-1 gelijk tegen Borussia Dortmund. Daarna volgde een 1-2 zege tegen Atletico Madrid en een 2-3 nederlaag tegen Monaco.

Monaco leidt met 9 op 12 punten, drie punten meer dan Atletico dat om 16 uur Dortmund ontvangt. Club heeft 4 punten, Dortmund 1. De groepswinnaar plaatst zich rechtstreeks voor de achtste finales, de tweede speelt barrages.

Om 18u55 nemen de eerste elftallen van AS Monaco en Club Brugge het tegen elkaar op in het Stade Louis II van het prinsdom.