Het viertal werd eerder vrijgesproken van hun sancties op basis van een niet-goedgekeurde indicatieve tabel. Intussen keurde de Pro league die wel goed, waarop het Bondsparket besliste in beroep te gaan tegen hun vrijspraak. De Evocatiecommissie, die de goedkeuring van de indicatieve beschouwde als een nieuw feit, geeft bondsprocureur Marc Rubens nu ook gelijk.

Wesley, Carcela, Ocansey en Brogno moeten opnieuw voor de Geschillencommissie Hoger Beroep verschijnen. De samenstelling zal wel anders zijn dan de driekoppige commissie die het viertal op 25 augustus had vrijgesproken.

(Belga)

Het viertal werd eerder vrijgesproken van hun sancties op basis van een niet-goedgekeurde indicatieve tabel. Intussen keurde de Pro league die wel goed, waarop het Bondsparket besliste in beroep te gaan tegen hun vrijspraak. De Evocatiecommissie, die de goedkeuring van de indicatieve beschouwde als een nieuw feit, geeft bondsprocureur Marc Rubens nu ook gelijk.Wesley, Carcela, Ocansey en Brogno moeten opnieuw voor de Geschillencommissie Hoger Beroep verschijnen. De samenstelling zal wel anders zijn dan de driekoppige commissie die het viertal op 25 augustus had vrijgesproken. (Belga)