"Als je naar onze wedstrijden in deze groepsfase kijkt, hadden we meer punten kunnen hebben, zeker in de heenronde. Maar ik ben erg fier op de prestatie van mijn spelers. Het is niet makkelijk om een manier te vinden om dit PSG pijn te doen. Mijn spelers hebben dat plan bijna perfect uitgevoerd, enkel bij de afwerking lieten we het afweten. Tegen een team met zo'n sterke spelers heeft mijn ploeg een mooie prestatie afgeleverd."

Het sterke spel van Club werd overschaduwd door de strafschopfase met invaller Mbaye Diagne, die de elfmeter afnam van Hans Vanaken, die de vaste strafschopnemer is en zelden mist. Diagne trapte vervolgens zwak, Keylor Navas pakte zowaar klemvast. "Natuurlijk ben ik enorm kwaad", bekende Clement. "Ik heb er zeker mijn ding over gezegd in de kleedkamer en het is mijn verantwoordelijkheid om die zaak te regelen de komende dagen, weken en maanden. Het was bepalend, maar het gaat over een moment van slechts enkele seconden. Ik hoop dat niemand daardoor onze prestatie vergeet."

(Belga)

"Als je naar onze wedstrijden in deze groepsfase kijkt, hadden we meer punten kunnen hebben, zeker in de heenronde. Maar ik ben erg fier op de prestatie van mijn spelers. Het is niet makkelijk om een manier te vinden om dit PSG pijn te doen. Mijn spelers hebben dat plan bijna perfect uitgevoerd, enkel bij de afwerking lieten we het afweten. Tegen een team met zo'n sterke spelers heeft mijn ploeg een mooie prestatie afgeleverd."Het sterke spel van Club werd overschaduwd door de strafschopfase met invaller Mbaye Diagne, die de elfmeter afnam van Hans Vanaken, die de vaste strafschopnemer is en zelden mist. Diagne trapte vervolgens zwak, Keylor Navas pakte zowaar klemvast. "Natuurlijk ben ik enorm kwaad", bekende Clement. "Ik heb er zeker mijn ding over gezegd in de kleedkamer en het is mijn verantwoordelijkheid om die zaak te regelen de komende dagen, weken en maanden. Het was bepalend, maar het gaat over een moment van slechts enkele seconden. Ik hoop dat niemand daardoor onze prestatie vergeet."(Belga)