Gisteren kwam het droevige nieuws binnen dat de Cercle-doelman voor de derde keer door leukemie getroffen is. Club Brugge had via sociale media zijn supporters opgeroepen om de doelman een hartverwarmend onthaal te geven.

Een mooie geste van de thuissupporters en een hart onder de riem voor de geplaagde doelman. De spelers van Cercle kwamen allen het veld op met het rugnummer 16.

Van Damme werd gesteund door zijn vrouw. Na de aftrap kreeg hij een groepsknuffel van zijn ploegmaats terwijl You'll Never Walk Alone weerklonk vanop de tribunes.

© (Foto BELGA)

(JT)

Gisteren kwam het droevige nieuws binnen dat de Cercle-doelman voor de derde keer door leukemie getroffen is. Club Brugge had via sociale media zijn supporters opgeroepen om de doelman een hartverwarmend onthaal te geven.Een mooie geste van de thuissupporters en een hart onder de riem voor de geplaagde doelman. De spelers van Cercle kwamen allen het veld op met het rugnummer 16.Van Damme werd gesteund door zijn vrouw. Na de aftrap kreeg hij een groepsknuffel van zijn ploegmaats terwijl You'll Never Walk Alone weerklonk vanop de tribunes.(JT)