Michel Preud’homme gaat niet in op het aanbod van KV Mechelen

© BELGA
Redactie KW

“Michel Preud’homme nam onze vraag in overweging, maar gaat uiteindelijk niet in op het aanbod”, klinkt het bij Malinwa.

Michel Preud’homme, die er eind vorig seizoen de brui aan gaf bij Club Brugge, werd de voorbije dagen nadrukkelijk in verband gebracht met een job als hoofdcoach bij KV Mechelen, momenteel rode lantaarn in de Jupiler Pro League. De Luikenaar stond in doel bij Malinwa tussen 1986 en 1994 en overwoog het aanbod van Mechelen om de maandag ontslagen Yannick Ferrera op te volgen. Als speler won Preud’homme met KV Mechelen de titel (1989), de beker (1987), de Europacup II (1988) en werd hij twee keer verkozen tot Gouden Schoen (1987 en 1989).

Uiteindelijk kwam het er dan toch niet van. “KV Mechelen vroeg Michel Preud’homme als nieuwe trainer en de gewezen doelman nam de vraag in overweging, maar gaat uiteindelijk niet in op het aanbod”, laat de club weten op haar website. “Jammer”, zo zegt KVM-voorzitter Johan Timmermans. “Maar we zijn Michel Preud’homme dankbaar dat hij onze vraag in overweging nam. Onze zoektocht naar een nieuwe trainer gaan we nu intensief verderzetten.”

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier