Op de Freethiel was Ivens achtereenvolgens conditietrainer en beloftecoach. Vorig seizoen combineerde hij die laatste functie met die van assistent van Yannick Ferrera, later van Adnan Custovic.

Bij Club Brugge wordt Ivens herenigd met coach Philippe Clement en assistent Johan Van Rumst. Dat trainerstrio begon nog bij Waasland-Beveren aan het seizoen 2017-2018.

"Het vertrek van Jonas Ivens is een groot verlies voor de club, dat staat buiten kijf", zo laat Waasland-Beveren weten. "Toch willen we Jonas keihard bedanken voor zijn tomeloze inzet en toewijding voor geel-blauw. We hopen dan ook dat hij slaagt in zijn volgende opdracht."

(BELGA)

Op de Freethiel was Ivens achtereenvolgens conditietrainer en beloftecoach. Vorig seizoen combineerde hij die laatste functie met die van assistent van Yannick Ferrera, later van Adnan Custovic.Bij Club Brugge wordt Ivens herenigd met coach Philippe Clement en assistent Johan Van Rumst. Dat trainerstrio begon nog bij Waasland-Beveren aan het seizoen 2017-2018. "Het vertrek van Jonas Ivens is een groot verlies voor de club, dat staat buiten kijf", zo laat Waasland-Beveren weten. "Toch willen we Jonas keihard bedanken voor zijn tomeloze inzet en toewijding voor geel-blauw. We hopen dan ook dat hij slaagt in zijn volgende opdracht."(BELGA)