Jelle Vossen keert terug naar Brugge

© BELGA
Redactie KW

De 26-jarige Belgische aanvaller Jelle Vossen gaat de rangen van Club Brugge versterken.

Club Brugge kondigt op zijn websites drie inkomende transfers aan. De meest in het oog springende versterking is ongetwijfeld Jelle Vossen, die de naar het Turkse Bursaspor vertrokken Tom De Sutter moet vervangen.

In een kort filmpje op de website, zegt Vossen dat hij “heel blij” is met zijn transfer naar Club Brugge. “We gaan samen ontzetten hard ons best doen om die eerste titel sinds lange tijd binnen te halen. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen.”

Vossen speelde eerder in België voor KRC Genk en Cercle Brugge. Hij werd ook al twaalf keer geselecteerd voor de Rode Duivels. Vorig seizoen werd de aanvaller door Genk uitgeleend aan de Engelse tweedeklasser Middlesbrough. Begin juli werd hij verkocht aan Burnley, dat eveneens in de Engelse tweede klasse aantreedt, maar nog geen twee maanden later is hij daar dus alweer vertrokken.

Blauw-zwart bereikte verder ook een akkoord met de spits Leandro Pereira (24), die overkomt van het Braziliaanse Palmeiras. Hij tekende een contract voor drie jaar, met optie voor een extra jaar.

De derde Brugse versterking is de middenvelder Mikel Agu, die overkomt van FC Porto. Agu wordt voor één jaar gehuurd.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier