Hammarby nam Kossounou in januari van dit jaar over van de Ivoriaanse club ASEC Mimosas uit Abidjan, waar hij de jeugdreeksen doorliep. Bij Club Brugge tekent hij een contract voor vier jaar. Hij is meteen ook de eerste Ivoriaan die de kleuren van blauw-zwart komt verdedigen.

Volgens Club geldt Kossounou als "een groot talent dat zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten kan." Club versterkt het verdedigende compartiment met het oog op het mogelijke vertrek van Saulo Decarli, Luan Peres en eventueel Benoît Poulain.

(PL)

Hammarby nam Kossounou in januari van dit jaar over van de Ivoriaanse club ASEC Mimosas uit Abidjan, waar hij de jeugdreeksen doorliep. Bij Club Brugge tekent hij een contract voor vier jaar. Hij is meteen ook de eerste Ivoriaan die de kleuren van blauw-zwart komt verdedigen. Volgens Club geldt Kossounou als "een groot talent dat zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten kan." Club versterkt het verdedigende compartiment met het oog op het mogelijke vertrek van Saulo Decarli, Luan Peres en eventueel Benoît Poulain. (PL)