Ivan Leko zag “goede maar geen fantastische match” van Club Brugge tegen Atlético

Ivan Leko tijdens de wedstrijd. © BELGA
Redactie KW

Club Brugge kon woensdagavond niet voor de verrassing zorgen op het veld van de Spaanse grootmacht Atlético Madrid. Na een prima eerste helft mocht blauw-zwart met een 1-1 de kleedkamer induiken maar na de pauze bleek de Europa League-winnaar toch een maatje te groot.

“Het was vandaag een goede match, maar niet fantastisch. Je weet op voorhand dat je een fantastische dag moet hebben als je hier iets wil rapen”, reageerde Ivan Leko na de 3-1 nederlaag.

“We kwamen voor een resultaat en het is jammer dat het niet gelukt is. We mogen wel tevreden zijn over de manier waarop we hebben gespeeld. We kunnen nog beter en het is een grote uitdaging dat te tonen tegen topploegen”, vervolgde de Kroaat.

Club staat nu voor twee duels tegen Monaco, dat na een 3-0-nederlaag in Dortmund eveneens met 0 op 6 achterblijft. Op 24 oktober kan blauw-zwart mits winst in Jan Breydel een stap richting derde plaats en Europese overwintering zetten. “In voetbal kan alles”, wilde Leko daarover nog kwijt, waarna hij de meegereisde Bruggefans uitvoerig bedankte voor de vocale steun.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier