"De situatie is dezelfde als voor de wedstrijd tegen Genk. We hopen op een mirakel", vertelde de Brugse coach Ivan Leko daags voor de verplaatsing naar Sclessin. "We moeten ons ding doen en dat is de wedstrijd proberen te winnen. En dan hopen op een mirakel. Wat mijn ploeg heeft getoond in de play-offs is fantastisch. We halen 19 op 24, speelden goed voetbal, toonden mentaliteit, passie, maakten doelpunten. Ik kan alleen proficiat zeggen. Ik ben super trots op hen. Nu moeten we de laatste twee wedstrijden proberen ons best te doen. Dat betekent, de volgende match winnen."

De sterke play-offs niet bekroond zien met een nieuwe titel zou volgens Leko "enorm jammer zijn". Al beseft de Kroaat dat Genk al het hele seizoen dominant is in de Jupiler Pro League. "Genk heeft al een fantastisch seizoen gespeeld en zij hebben alles in handen. Het is aan ons om te proberen het seizoen mooi af te sluiten en dan hopen op een mirakel", herhaalde Leko.

Club Brugge trekt donderdagavond naar Standard. De Rouches verloren hun laatste vier wedstrijden, maar Leko is op zijn hoede. "Club heeft het altijd moeilijk in Luik. Maar we hebben al getoond dat we kunnen winnen onder druk. Het is moeilijk te zeggen hoeveel procent kans we nog maken op de titel. Maar één procent kans kan genoeg zijn."

(BELGA)

"De situatie is dezelfde als voor de wedstrijd tegen Genk. We hopen op een mirakel", vertelde de Brugse coach Ivan Leko daags voor de verplaatsing naar Sclessin. "We moeten ons ding doen en dat is de wedstrijd proberen te winnen. En dan hopen op een mirakel. Wat mijn ploeg heeft getoond in de play-offs is fantastisch. We halen 19 op 24, speelden goed voetbal, toonden mentaliteit, passie, maakten doelpunten. Ik kan alleen proficiat zeggen. Ik ben super trots op hen. Nu moeten we de laatste twee wedstrijden proberen ons best te doen. Dat betekent, de volgende match winnen."De sterke play-offs niet bekroond zien met een nieuwe titel zou volgens Leko "enorm jammer zijn". Al beseft de Kroaat dat Genk al het hele seizoen dominant is in de Jupiler Pro League. "Genk heeft al een fantastisch seizoen gespeeld en zij hebben alles in handen. Het is aan ons om te proberen het seizoen mooi af te sluiten en dan hopen op een mirakel", herhaalde Leko.Club Brugge trekt donderdagavond naar Standard. De Rouches verloren hun laatste vier wedstrijden, maar Leko is op zijn hoede. "Club heeft het altijd moeilijk in Luik. Maar we hebben al getoond dat we kunnen winnen onder druk. Het is moeilijk te zeggen hoeveel procent kans we nog maken op de titel. Maar één procent kans kan genoeg zijn."(BELGA)