Hans Vanaken (26) speelt sinds 2015 voor blauw-zwart, dat hem overnam van Lokeren. Hij werd met Club Brugge kampioen in 2016 en 2018 en won ook twee keer de Supercup. In 200 wedstrijden tekende de sterkhouder op het Brugse middenveld voor 57 doelpunten en 51 assists.

De tweevoudige Rode Duivel stond door zijn goeie prestaties in de belangstelling van meerdere clubs. Onder meer Ajax zou de Limburger in het vizier hebben als vervanger van Donny van de Beek, die aan Real Madrid wordt gelinkt. Met dit verbeterd contract lijkt een overgang van Vanaken naar Amsterdam van de baan.

Hans Vanaken (26) speelt sinds 2015 voor blauw-zwart, dat hem overnam van Lokeren. Hij werd met Club Brugge kampioen in 2016 en 2018 en won ook twee keer de Supercup. In 200 wedstrijden tekende de sterkhouder op het Brugse middenveld voor 57 doelpunten en 51 assists.De tweevoudige Rode Duivel stond door zijn goeie prestaties in de belangstelling van meerdere clubs. Onder meer Ajax zou de Limburger in het vizier hebben als vervanger van Donny van de Beek, die aan Real Madrid wordt gelinkt. Met dit verbeterd contract lijkt een overgang van Vanaken naar Amsterdam van de baan.