Net als coach Ivan Leko wil Horvath de pijnlijke 2-1 nederlaag bij Waasland-Beveren achter zich laten. "Vrijdag wilden we zoals altijd de drie punten pakken. Als dat niet gebeurt, en op die manier, dan doet dat pijn", vertelde de 23-jarige Amerikaan. "Gelukkig is er in het voetbal altijd een volgende match. Ik kijk dan ook uit naar de wedstrijd tegen Atlético Madrid. Ondanks het feit dat we in de stand niet meer kunnen opschuiven of zakken, is het toch nog een belangrijke match. We hebben al vijf goede prestaties geleverd in de Champions league. Nu willen we onze campagne op een goede manier beëindigen, niet alleen voor ons maar ook voor de supporters."

Gelukkig is er in het voetbal altijd een volgende match

In Monaco (0-4 zege) en Dortmund (0-0) hield Horvath op de voorbije twee speeldagen zijn netten schoon. "Defensief zat het toen telkens goed. Iedereen ging tot het uiterste. We hopen dat morgen verder te zetten. Al wordt dat niet evident. Atlético wil de poule winnen. We zullen aan 110 procent moeten spelen", besloot Horvath.

(Belga)

Net als coach Ivan Leko wil Horvath de pijnlijke 2-1 nederlaag bij Waasland-Beveren achter zich laten. "Vrijdag wilden we zoals altijd de drie punten pakken. Als dat niet gebeurt, en op die manier, dan doet dat pijn", vertelde de 23-jarige Amerikaan. "Gelukkig is er in het voetbal altijd een volgende match. Ik kijk dan ook uit naar de wedstrijd tegen Atlético Madrid. Ondanks het feit dat we in de stand niet meer kunnen opschuiven of zakken, is het toch nog een belangrijke match. We hebben al vijf goede prestaties geleverd in de Champions league. Nu willen we onze campagne op een goede manier beëindigen, niet alleen voor ons maar ook voor de supporters."In Monaco (0-4 zege) en Dortmund (0-0) hield Horvath op de voorbije twee speeldagen zijn netten schoon. "Defensief zat het toen telkens goed. Iedereen ging tot het uiterste. We hopen dat morgen verder te zetten. Al wordt dat niet evident. Atlético wil de poule winnen. We zullen aan 110 procent moeten spelen", besloot Horvath.(Belga)