Atlético strijdt nog met Borussia Dortmund voor de groepswinst. Los Colchoneros zijn groepswinnaar als ze tegen Club Brugge winnen of als de Borussen geen driepunter realiseren bij AS Monaco.

Begin oktober ging blauw-zwart met 3-1 onderuit in Madrid. "Het wordt opnieuw een lastige wedstrijd tegen Club Brugge. Club heeft veel aanvallende kwaliteiten en blinkt uit in teamwork. Verder hebben ze een goede counter in huis, die voor veel gevaar zorgt. Kijk maar hoe goed Brugge presteerde in Monaco (0-4 zege), en ook in Madrid (3-1 nederlaag) waren ze goed. Het team heeft onnodig puntenverlies geleden in deze poule, er zat meer in voor hen. Ze hadden een paar geblesseerden, wat hen parten heeft gespeeld", verklaarde Simeone, die op 1 juni graag de finale in het eigen Estadio Metropolitano wil spelen.

Het wordt opnieuw een lastige wedstrijd tegen Club Brugge

"Het is morgen erg belangrijk om goed te beginnen. Dan kan je zien wie er speelt om te winnen. We mogen niet gefrustreerd raken als het even niet lukt", vervolgde de Argentijn. "We zijn in ieder geval niet naar hier gekomen om te counteren."

In zijn verdediging zal Simeone moeten puzzelen. Juanfran en Lucas Hernandez zijn geblesseerd, Stefan Savic is geschorst. Diego Godin, Filipe Luis en José Gimenez komen pas terug uit blessure en zitten wel in de selectie. Spits Diego Costa, die aan de voet werd geopereerd, is er eveneens niet bij. Simeone verwacht eind februari opnieuw op hem te kunnen rekenen.

Lof over Wesley

Aanvoerder Diego Godin stond in Madrid tegenover Wesley, de spits van blauw-zwart liet een goede indruk na. "Hij is een goede speler, zeker met de rug naar doel", vertelde de Uruguayaan. "Club Brugge deed het goed in deze groep. We willen morgen heel graag winnen, het is belangrijk om eerste in de poule te blijven."

(Belga)

Atlético strijdt nog met Borussia Dortmund voor de groepswinst. Los Colchoneros zijn groepswinnaar als ze tegen Club Brugge winnen of als de Borussen geen driepunter realiseren bij AS Monaco.Begin oktober ging blauw-zwart met 3-1 onderuit in Madrid. "Het wordt opnieuw een lastige wedstrijd tegen Club Brugge. Club heeft veel aanvallende kwaliteiten en blinkt uit in teamwork. Verder hebben ze een goede counter in huis, die voor veel gevaar zorgt. Kijk maar hoe goed Brugge presteerde in Monaco (0-4 zege), en ook in Madrid (3-1 nederlaag) waren ze goed. Het team heeft onnodig puntenverlies geleden in deze poule, er zat meer in voor hen. Ze hadden een paar geblesseerden, wat hen parten heeft gespeeld", verklaarde Simeone, die op 1 juni graag de finale in het eigen Estadio Metropolitano wil spelen."Het is morgen erg belangrijk om goed te beginnen. Dan kan je zien wie er speelt om te winnen. We mogen niet gefrustreerd raken als het even niet lukt", vervolgde de Argentijn. "We zijn in ieder geval niet naar hier gekomen om te counteren."In zijn verdediging zal Simeone moeten puzzelen. Juanfran en Lucas Hernandez zijn geblesseerd, Stefan Savic is geschorst. Diego Godin, Filipe Luis en José Gimenez komen pas terug uit blessure en zitten wel in de selectie. Spits Diego Costa, die aan de voet werd geopereerd, is er eveneens niet bij. Simeone verwacht eind februari opnieuw op hem te kunnen rekenen.Aanvoerder Diego Godin stond in Madrid tegenover Wesley, de spits van blauw-zwart liet een goede indruk na. "Hij is een goede speler, zeker met de rug naar doel", vertelde de Uruguayaan. "Club Brugge deed het goed in deze groep. We willen morgen heel graag winnen, het is belangrijk om eerste in de poule te blijven."(Belga)