Costa werd twaalf jaar geleden al eens geopereerd aan een middenvoetsbeentje in zijn linkervoet. Na een trap op zijn voet ondervindt hij opnieuw hinder. In overleg met de medische staf werd besloten over te gaan tot een nieuwe operatie. In elf competitiewedstrijden vond Costa nog maar één keer de weg naar de netten.

Club Brugge staat met 5 punten op de derde plaats in Champions League-groep A en is al zeker van overwintering in de Europa League. Atlético (12 ptn) staat op kop in de poule, voor Borussia Dortmund (10 ptn). AS Monaco is laatste met 1 punt.

(BELGA)

Costa werd twaalf jaar geleden al eens geopereerd aan een middenvoetsbeentje in zijn linkervoet. Na een trap op zijn voet ondervindt hij opnieuw hinder. In overleg met de medische staf werd besloten over te gaan tot een nieuwe operatie. In elf competitiewedstrijden vond Costa nog maar één keer de weg naar de netten.Club Brugge staat met 5 punten op de derde plaats in Champions League-groep A en is al zeker van overwintering in de Europa League. Atlético (12 ptn) staat op kop in de poule, voor Borussia Dortmund (10 ptn). AS Monaco is laatste met 1 punt.(BELGA)