De algemene vergadering van de Pro League zette vrijdag in Diegem het licht op groen voor een Jupiler Pro League met achttien ploegen, inclusief Waasland-Beveren, Beerschot en OH Leuven. In 1B blijft men over met zes teams (Westerlo, Union, Lommel, Deinze, Seraing en RWDM), maar ook Lierse Kempenzonen beschikt over een proflicentie. Om tot een competitie van opnieuw acht ploegen te komen, wordt de fusieploeg opgevist. En ook de beloften van Club Brugge komen erbij.

Er werd gekozen voor de U23 van blauw-zwart op basis van sportieve criteria, namelijk de ranking van de jeugdlicentie en de eindstand in de beloftenreeks. Daarin werd Club Brugge vorig seizoen kampioen.

De algemene vergadering van de Pro League zette vrijdag in Diegem het licht op groen voor een Jupiler Pro League met achttien ploegen, inclusief Waasland-Beveren, Beerschot en OH Leuven. In 1B blijft men over met zes teams (Westerlo, Union, Lommel, Deinze, Seraing en RWDM), maar ook Lierse Kempenzonen beschikt over een proflicentie. Om tot een competitie van opnieuw acht ploegen te komen, wordt de fusieploeg opgevist. En ook de beloften van Club Brugge komen erbij.Er werd gekozen voor de U23 van blauw-zwart op basis van sportieve criteria, namelijk de ranking van de jeugdlicentie en de eindstand in de beloftenreeks. Daarin werd Club Brugge vorig seizoen kampioen.