"Voor dit soort wedstrijden ben je voetballer geworden", reageerde Vormer. "Het is een hele pittige loting, maar we gaan er zeker van genieten. In het voetbal weet je nooit."

"Ik denk dat we in een mooie poule terechtgekomen zijn, als je grote ploegen wilt loten", vertelde Mignolet, die de voorbije jaren heel wat Europese ervaring opdeed met Liverpool. "Het is natuurlijk ook een zware loting. Het is leuk om naar uit te kijken. We kunnen vrij voetballen op verplaatsing en hebben daar alleen maar te winnen, wat het moeilijk maakt voor die andere ploegen. Ik weet het, want ik heb aan de andere kant gestaan met Liverpool. Ook leuk om jongens van nationale ploeg terug te zien."

Ook voor Vanaken mag de poulefase snel beginnen. "Ik heb vroeger als kind veel matchen gezien van Real, en dan is het een droom om daar ooit te spelen. Dat wordt nu werkelijkheid. We gaan er volop van genieten."

(BELGA)

"Voor dit soort wedstrijden ben je voetballer geworden", reageerde Vormer. "Het is een hele pittige loting, maar we gaan er zeker van genieten. In het voetbal weet je nooit.""Ik denk dat we in een mooie poule terechtgekomen zijn, als je grote ploegen wilt loten", vertelde Mignolet, die de voorbije jaren heel wat Europese ervaring opdeed met Liverpool. "Het is natuurlijk ook een zware loting. Het is leuk om naar uit te kijken. We kunnen vrij voetballen op verplaatsing en hebben daar alleen maar te winnen, wat het moeilijk maakt voor die andere ploegen. Ik weet het, want ik heb aan de andere kant gestaan met Liverpool. Ook leuk om jongens van nationale ploeg terug te zien."Ook voor Vanaken mag de poulefase snel beginnen. "Ik heb vroeger als kind veel matchen gezien van Real, en dan is het een droom om daar ooit te spelen. Dat wordt nu werkelijkheid. We gaan er volop van genieten."(BELGA)