Club Brugge zei eerder deze week al dat ze niets organiseren. Er staat dus geen groot scherm in de nabijheid van het stadion. Toch is het plein voor het stadion al afgezet zodat niemand er kan parkeren, en de drank- en eetstandjes van een eerder evenement staan er ook nog, zodat er snel kan geanticipeerd worden mocht Club Brugge straks de titel binnenhalen.

Ook bij de politie is het nog rustig. "We hebben geen extra manschappen voorzien. Maar het spreekt voor zich dat, mocht het tot een titelviering komen, de festiviteiten onder politietoezicht zullen gebeuren", zegt korpschef Dirk Van Nuffel van politiezone Brugge. "Maar ook wij moeten het resultaat van de match afwachten."

(Belga)

Club Brugge zei eerder deze week al dat ze niets organiseren. Er staat dus geen groot scherm in de nabijheid van het stadion. Toch is het plein voor het stadion al afgezet zodat niemand er kan parkeren, en de drank- en eetstandjes van een eerder evenement staan er ook nog, zodat er snel kan geanticipeerd worden mocht Club Brugge straks de titel binnenhalen.Ook bij de politie is het nog rustig. "We hebben geen extra manschappen voorzien. Maar het spreekt voor zich dat, mocht het tot een titelviering komen, de festiviteiten onder politietoezicht zullen gebeuren", zegt korpschef Dirk Van Nuffel van politiezone Brugge. "Maar ook wij moeten het resultaat van de match afwachten."(Belga)