Club Brugge versterkt verdediging met Kroatische international

© BELGAIMAGE
Redactie KW

Als alles volgens plan verloopt, stelt Club Brugge eerstdaags de 24-jarige Matej Mitrovic voor.

De rechtsbenige en kopbalsterke Mitrovic zou voor zes maanden overkomen van Besiktas, schrijft Het Laatste Nieuws zaterdag. Gisteren maakte hij nog deel uit van de selectie van zijn huidige ploeg tegen Kasimpasa. Deze week zou hij naar Brugge afreizen om de deal af te ronden.

In de Super Lig kwam hij sinds zijn overstap van het Kroatische Rijeka vorige winter niet vaak aan spelen toe, maar dat zegt weinig over zijn kwaliteiten. Door de blessures van Lovren, Corluka en Vida stond hij de voorbije campagne al vijf keer in de basis bij de nationale ploeg van Kroatië. Hij mag zich stilaan ook opmaken voor het WK. Net als met doelman Gabulov haalt blauw-zwart een speler die er belang bij heeft op korte termijn goed te presteren. Die kans krijgt hij mogelijk snel: Poulain is out met een spierblessure.

Het is dus nog even wachten op tot de deal officieel rond is. Club zag eerder de komst van Besiktas-doelman Denys Boyko in laatste instantie afketsen waardoor het alsnog Vermeer aantrok. Deze keer wordt er zo goed als zeker géén aankoopoptie in het contract opgenomen, omdat Besiktas niet van plan is de Kroaat definitief van de hand te doen. Club zou huurling Mitrovic de komende maanden de helft van zijn salaris betalen.

(Bron: Het Laatste Nieuws)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier