Club Brugge verkoopt abonnementen uit in recordtijd en bedankt fans op originele wijze

De fans werden op originele wijze bedankt. © Twitter Club Brugge
Redactie KW

Wie voor dit seizoen nog een abonnement bij Club Brugge wil aanschaffen, is eraan voor de moeite. Op zijn website laat de vicekampioen dinsdag weten dat alle abonnementen (24.000 stuks) een afnemer hebben gevonden. Blauw-zwart bedankte zijn fans met een boodschap op… een reclamevliegtuigje.

“Exact één week voor de eerste thuismatch van Club zijn er geen abonnementen meer te koop voor Blauw-Zwart. 24.000 abonnementen werden er voor dit seizoen verkocht, in een recordtijd. Ter vergelijking, na het kampioenenjaar van 2018 duurde het twee weken langer voor Jan Breydel tot de nok gevuld raakte”, luidt het.

De fans werden op originele wijze bedankt voor het hernieuwde vertrouwen. De boodschap ‘24.000 x Bluvn Goan, Thx!’ stond te lezen op een reclamevliegtuigje dat dinsdagochtend over de Belgische kust vloog.

Wie gaan abonnement heeft, kan wel nog een wedstrijd van Club Brugge bijwonnen. Per thuismatch worden er immers 2.000 losse tickets aangeboden. Club Brugge won vorig weekend op de eerste speeldag met 1-3 op het veld van Waasland-Beveren. Vrijdagavond (2 augustus, 20u30) wacht de eerste thuismatch tegen STVV.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier