Club Brugge verhuurt overbodige Letica aan Sampdoria

Karlo Letica wordt nu uitgeleend aan Sampdoria. © belga
Redactie KW

Club Brugge leent doelman Karlo Letica voor de rest van het seizoen uit aan Serie A-club Sampdoria. De 23-jarige Kroaat streek in de zomer van 2018 als eerste doelman neer in het Jan Breydelstadion, maar moest na enkele twijfelachtige optredens al snel plaatsruimen. Vorig seizoen verhuurde blauw-zwart Letica aan een andere Italiaanse eersteklasser, SPAL.

Club Brugge betaalde in juli 2018 nog drie miljoen euro voor de diensten van Letica. Die begon als eerste doelman aan het seizoen 2018-2019 en speelde zestien duels voor de Bruggelingen, maar moest eind oktober zijn plek onder de lat afgeven na enkele mindere prestaties.

Bij SPAL werd hij de voorbije maanden pas na de coronabreak titularis. Hij speelde er tien duels, maar kon niet voorkomen dat zijn team laatste werd en degradeerde naar de Serie B.

Sampdoria, de ex-ploeg van Rode Duivel Dennis Praet, kende met 3/9 een matige seizoensstart in de Serie A. Claudio Ranieri is er de hoofdcoach, Omar Colley (ex-Genk) een sterkhouder achterin. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier