De Belgische vicekampioen was in het niet-kampioenenspoor geen reekshoofd bij de loting. Ook het sterke Porto, Bazel, PSV Eindhoven, Olympiakos en Viktoria Plzen behoorden tot de potentiële tegenstanders. De heenwedstrijd wordt gespeeld op 6 of 7 augustus, de return op 13 augustus.

Indien Club Brugge de derde voorronde overleeft, moet blauw-zwart nog een laatste voorronde afwerken om in de poules van het kampioenenbal te geraken. Racing Genk is daarvoor als landskampioen rechtstreeks gekwalificeerd. Op 29 augustus kennen de Limburgers hun tegenstanders. Indien Club Brugge er meteen uitgaat, wacht het vangnet van de groepsfase van de Europa League.

Coach Philippe Clement kondigde bij zijn aanstelling eind mei aan dat hij met Club Brugge graag als eerste Belgische team via de voorrondes wil doorstoten naar de groepsfase van de Champions League.

(BELGA)

De Belgische vicekampioen was in het niet-kampioenenspoor geen reekshoofd bij de loting. Ook het sterke Porto, Bazel, PSV Eindhoven, Olympiakos en Viktoria Plzen behoorden tot de potentiële tegenstanders. De heenwedstrijd wordt gespeeld op 6 of 7 augustus, de return op 13 augustus.Indien Club Brugge de derde voorronde overleeft, moet blauw-zwart nog een laatste voorronde afwerken om in de poules van het kampioenenbal te geraken. Racing Genk is daarvoor als landskampioen rechtstreeks gekwalificeerd. Op 29 augustus kennen de Limburgers hun tegenstanders. Indien Club Brugge er meteen uitgaat, wacht het vangnet van de groepsfase van de Europa League.Coach Philippe Clement kondigde bij zijn aanstelling eind mei aan dat hij met Club Brugge graag als eerste Belgische team via de voorrondes wil doorstoten naar de groepsfase van de Champions League. (BELGA)