Coach Philippe Clement liet bij bloedhete temperaturen vooral enkele invallers spelen. Het was om die reden dat de oefenwedstrijd in laatste instantie werd toegevoegd aan het programma. Vrijdagavond speelde de A-ploeg van blauw-zwart in de Brugse Metten nog tegen Sporting Lissabon (2-2, na pen. 4-3).

Bij Club speelde Jordi Vanlerberghe zijn eerste minuten na zijn meniscusoperatie. KMSK Deinze startte pas een week geleden de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Oost-Vlamingen waren drie weken geleden wel sparringpartner voor Zulte Waregem dat toen met 0-2 aan het langste eind trok.

(Belga)

Coach Philippe Clement liet bij bloedhete temperaturen vooral enkele invallers spelen. Het was om die reden dat de oefenwedstrijd in laatste instantie werd toegevoegd aan het programma. Vrijdagavond speelde de A-ploeg van blauw-zwart in de Brugse Metten nog tegen Sporting Lissabon (2-2, na pen. 4-3).Bij Club speelde Jordi Vanlerberghe zijn eerste minuten na zijn meniscusoperatie. KMSK Deinze startte pas een week geleden de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Oost-Vlamingen waren drie weken geleden wel sparringpartner voor Zulte Waregem dat toen met 0-2 aan het langste eind trok.(Belga)