Verder is iedereen fit voor de thuiswedstrijd van vrijdagavond tegen KV Oostende. Mbaye Diagne zit na het penalty-incident tegen PSG (nog) niet in de selectie, die bestaat uit 21 spelers.

Club Brugge heeft voor de winterstop nog een zwaar programma met negen wedstrijden. "Wie kampioen wil worden, moet zo weinig mogelijk punten laten liggen. Op het einde van de rit, komt het vaak aan op 1 of 2 punten. Elke wedstrijd is dus belangrijk", onderstreepte Clement. "Het zal kwestie zijn om in deze drukke periode de minder frisse jongens rust te gunnen, zodat we aan de winterstop nog op de drie fronten kunnen strijden. In de Beker en Europa wordt het alles of niets."

(BELGA)

Verder is iedereen fit voor de thuiswedstrijd van vrijdagavond tegen KV Oostende. Mbaye Diagne zit na het penalty-incident tegen PSG (nog) niet in de selectie, die bestaat uit 21 spelers. Club Brugge heeft voor de winterstop nog een zwaar programma met negen wedstrijden. "Wie kampioen wil worden, moet zo weinig mogelijk punten laten liggen. Op het einde van de rit, komt het vaak aan op 1 of 2 punten. Elke wedstrijd is dus belangrijk", onderstreepte Clement. "Het zal kwestie zijn om in deze drukke periode de minder frisse jongens rust te gunnen, zodat we aan de winterstop nog op de drie fronten kunnen strijden. In de Beker en Europa wordt het alles of niets."(BELGA)