Club Brugge, dat zich woensdag dankzij winst in de play-offs tegen LASK Linz verzekerde van de groepsfase, komt in een uiterst zware groep terecht. De Bruggelingen treffen met PSG en Real Madrid twee absolute wereldmachten in het voetbal. Het Parijse sterrenensemble van Neymar en Rode Duivel Thomas Meunier heeft al jaren eindwinst in de Champions League als grote doel. PSG werd de voorbije zeven jaar zes maal Frans kampioen.

Real Madrid won de Beker met de Grote Oren de voorbije vier jaar liefst drie keer (2016, 2017 en 2018). Rode Duivels Eden Hazard en Thibaut Courtois komen met de Koninklijke afgezakt naar het Jan Breydelstadion. Het vierde team tot slot wordt Galatasaray. Club zal hopen met de Turken te kunnen strijden voor de derde plaats en Europese overwintering in de Europa League. De Nederlander Ryan Donk (ex-Club Brugge, nu Galatasaray) is een oude bekende voor blauw-zwart.

Ook Racing Genk komt in een mooie poule terecht met Liverpool, de winnaar van vorig jaar, Napoli, de ploeg van Dries Mertens en Salzburg.

(BELGA)

Club Brugge, dat zich woensdag dankzij winst in de play-offs tegen LASK Linz verzekerde van de groepsfase, komt in een uiterst zware groep terecht. De Bruggelingen treffen met PSG en Real Madrid twee absolute wereldmachten in het voetbal. Het Parijse sterrenensemble van Neymar en Rode Duivel Thomas Meunier heeft al jaren eindwinst in de Champions League als grote doel. PSG werd de voorbije zeven jaar zes maal Frans kampioen.Real Madrid won de Beker met de Grote Oren de voorbije vier jaar liefst drie keer (2016, 2017 en 2018). Rode Duivels Eden Hazard en Thibaut Courtois komen met de Koninklijke afgezakt naar het Jan Breydelstadion. Het vierde team tot slot wordt Galatasaray. Club zal hopen met de Turken te kunnen strijden voor de derde plaats en Europese overwintering in de Europa League. De Nederlander Ryan Donk (ex-Club Brugge, nu Galatasaray) is een oude bekende voor blauw-zwart.Ook Racing Genk komt in een mooie poule terecht met Liverpool, de winnaar van vorig jaar, Napoli, de ploeg van Dries Mertens en Salzburg.(BELGA)