De 19-jarige aanvaller, zoon van voormalig profvoetballer Michel Ngonge, is een jeugdproduct van Club Brugge. De Belgische jeugdinternational maakt sinds vorig seizoen deel uit van de Brugse A-kern. Op 2 december 2018 kreeg hij zijn eerste speelminuten, thuis tegen Standard (3-0). Ngonge mocht onder Ivan Leko ook al in de Champions League 69 minuten opdraven tegen Atlético Madrid (0-0). Dit seizoen lijkt Philippe Clement echter niet op hem te rekenen. Hij gaat nu op zoek naar speelminuten in de Nederlandse tweede klasse.

"Afgelopen week was de Belg al op proef", zo klinkt het bij PSV. "Op De Herdgang maakte hij een dusdanig sterke indruk dat PSV hem graag voor een jaar toevoegt aan de selectie van Jong PSV."

(Belga)

De 19-jarige aanvaller, zoon van voormalig profvoetballer Michel Ngonge, is een jeugdproduct van Club Brugge. De Belgische jeugdinternational maakt sinds vorig seizoen deel uit van de Brugse A-kern. Op 2 december 2018 kreeg hij zijn eerste speelminuten, thuis tegen Standard (3-0). Ngonge mocht onder Ivan Leko ook al in de Champions League 69 minuten opdraven tegen Atlético Madrid (0-0). Dit seizoen lijkt Philippe Clement echter niet op hem te rekenen. Hij gaat nu op zoek naar speelminuten in de Nederlandse tweede klasse."Afgelopen week was de Belg al op proef", zo klinkt het bij PSV. "Op De Herdgang maakte hij een dusdanig sterke indruk dat PSV hem graag voor een jaar toevoegt aan de selectie van Jong PSV."(Belga)