De Belgische jeugdinternational trainde tijdens de stage in Garderen mee met de A-ploeg van blauw-zwart, maar gaat nu dus op zoek naar speelminuten in de Proximus League.

Middenvelder Brandon Baiye (18), wiens contract bij Club Brugge deze zomer afliep, zet zijn carrière verder bij de Franse tweedeklasser Clermont Foot. Hij ondertekende er een verbintenis tot 2022 (met een jaar optie). Baiye speelde twee duels voor het A-team van blauw-zwart. Hij viel in juli 2018 in tijdens de Supercup tegen Standard en tijdens de eerste competitiematch tegen Eupen.

(BELGA)

De Belgische jeugdinternational trainde tijdens de stage in Garderen mee met de A-ploeg van blauw-zwart, maar gaat nu dus op zoek naar speelminuten in de Proximus League.Middenvelder Brandon Baiye (18), wiens contract bij Club Brugge deze zomer afliep, zet zijn carrière verder bij de Franse tweedeklasser Clermont Foot. Hij ondertekende er een verbintenis tot 2022 (met een jaar optie). Baiye speelde twee duels voor het A-team van blauw-zwart. Hij viel in juli 2018 in tijdens de Supercup tegen Standard en tijdens de eerste competitiematch tegen Eupen.(BELGA)