Het tweetal stond de voorbije weken geblesseerd aan de kant. Dennis was net iets meer dan een maand out met een kwetsuur aan de hamstrings. Hij speelde zijn laatste wedstrijd op 24 oktober in de Champions League tegen Monaco (1-1). Club-coach Ivan Leko kan opgelucht ademhalen, want met de terugkeer van Dennis kan hij opnieuw over een winger beschikken. Dat was de voorbije wedstrijden niet het geval door ook nog de blessures van Danjuma, Diatta, Cools en Vlietinck.

Achterin kan Denswil, die twee weken geleden in Charleroi een enkelblessure opliep, de plaats van de tegenvallende Saulo Decarli innemen. Onder meer door de talrijke afwezigheden bleven de Bruggelingen de voorbije weken ondermaats, wat in een 6 op 21 resulteerde in de Jupiler Pro League.

Top twee theoretisch nog haalbaar

Club staat in Dortmund voor zijn laatste uitwedstrijd in de groepsfase, die medio december wordt afgesloten met de thuiswedstrijd tegen Atlético Madrid. Dankzij de vier op zes tegen AS Monaco zijn de Bruggelingen met nog twee speeldagen voor de boeg zo goed als zeker van Europese overwintering in de Europa League. Een stek in de top twee van de groep lijkt enkel theoretisch nog haalbaar. Na vier speeldagen delen het Borussia van Axel Witsel en Atlético de leidersplaats met negen punten.

Voor de wedstrijd van woensdagavond in het mythische Westfalenstadion is de Litouwer Gediminas Ma,eika aangesteld als scheidsrechter. Eerder dit seizoen floot hij al het duel tussen Bröndby en Racing Genk in de play-offs van de Europa League en de groepswedstrijd tussen Sevilla en Standard.

(Belga)

Het tweetal stond de voorbije weken geblesseerd aan de kant. Dennis was net iets meer dan een maand out met een kwetsuur aan de hamstrings. Hij speelde zijn laatste wedstrijd op 24 oktober in de Champions League tegen Monaco (1-1). Club-coach Ivan Leko kan opgelucht ademhalen, want met de terugkeer van Dennis kan hij opnieuw over een winger beschikken. Dat was de voorbije wedstrijden niet het geval door ook nog de blessures van Danjuma, Diatta, Cools en Vlietinck.Achterin kan Denswil, die twee weken geleden in Charleroi een enkelblessure opliep, de plaats van de tegenvallende Saulo Decarli innemen. Onder meer door de talrijke afwezigheden bleven de Bruggelingen de voorbije weken ondermaats, wat in een 6 op 21 resulteerde in de Jupiler Pro League.Club staat in Dortmund voor zijn laatste uitwedstrijd in de groepsfase, die medio december wordt afgesloten met de thuiswedstrijd tegen Atlético Madrid. Dankzij de vier op zes tegen AS Monaco zijn de Bruggelingen met nog twee speeldagen voor de boeg zo goed als zeker van Europese overwintering in de Europa League. Een stek in de top twee van de groep lijkt enkel theoretisch nog haalbaar. Na vier speeldagen delen het Borussia van Axel Witsel en Atlético de leidersplaats met negen punten.Voor de wedstrijd van woensdagavond in het mythische Westfalenstadion is de Litouwer Gediminas Ma,eika aangesteld als scheidsrechter. Eerder dit seizoen floot hij al het duel tussen Bröndby en Racing Genk in de play-offs van de Europa League en de groepswedstrijd tussen Sevilla en Standard.(Belga)