Mechele testte vorige week positief bij de Rode Duivels en verliet daarom de selectie voor het Nations Leagueduel tegen IJsland. Hij miste vervolgens ook de competitiematch tegen Waasland-Beveren.

Maandag werd Mechele opnieuw getest. "De 'viral load', de kans op het doorgeven van de besmetting, bleek nog te hoog volgens het Pro League Protocol waardoor Brandon nog een extra week in quarantaine moet blijven", laat Club Brugge weten. "Zondag volgt een hertest maar de wedstrijd in en tegen Zulte Waregem komt dus te vroeg."

Club Brugge speelt de West-Vlaamse derby tegen Essevee zondagnamiddag (13u30). Het gaat om een wedstrijd van de zesde speeldag in de Jupiler Pro League.

(Belga)

Mechele testte vorige week positief bij de Rode Duivels en verliet daarom de selectie voor het Nations Leagueduel tegen IJsland. Hij miste vervolgens ook de competitiematch tegen Waasland-Beveren. Maandag werd Mechele opnieuw getest. "De 'viral load', de kans op het doorgeven van de besmetting, bleek nog te hoog volgens het Pro League Protocol waardoor Brandon nog een extra week in quarantaine moet blijven", laat Club Brugge weten. "Zondag volgt een hertest maar de wedstrijd in en tegen Zulte Waregem komt dus te vroeg." Club Brugge speelt de West-Vlaamse derby tegen Essevee zondagnamiddag (13u30). Het gaat om een wedstrijd van de zesde speeldag in de Jupiler Pro League.(Belga)