Club begint op volle kracht aan bekerfinale: Dit is de opstelling

© (Foto Belga)
Redactie KW

Club Brugge-coach Philippe Clement kan zaterdag met zijn sterkst mogelijke elftal aan de bekerfinale in een leeg Koning Boudewijnstadion tegen Antwerp beginnen. Brandon Mechele en Eder Balanta, die kampten met een darmvirus, staan gewoon aan de aftrap. Ook twijfelgevallen Clinton Mata, Simon Deli en Krépin Diatta zijn paraat.

In doel staat vaste nummer één Simon Mignolet. De Limburger krijgt met het viertal Clinton Mata, Brandon Mechele, Simon Deli en Eduard Sobol vier vertrouwde namen voor zich. Mata en Deli kampten de voorbije week met fysieke kwaaltjes, Mechele had van donderdag op vrijdag een slapeloze nacht door darmproblemen. Op het middenveld is ook Eder Balanta hersteld van zijn spijsverteringsproblemen. Ruud Vormer en Hans Vanaken vergezellen hem. Voorin is ook de vooraf twijfelachtige Krépin Diatta speelklaar geraakt. Charles De Ketelaere en David Okereke staan aan zijn zij. Youssouf Badji, de revelatie van de voorbereiding bij Club Brugge, begint op de bank.

Opstelling Club Brugge: Mignolet – Mata, Mechele, Deli, Sobol – Balanta, Vormer, Vanaken – Diatta, De Ketelaere, Okereke

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier