"Diagne heeft van mij een individueel programma gekregen waaraan hij zich moet houden. Het is dan aan hem om te tonen dat hij deel wil uitmaken van de groep. Er is maar een waarheid en die ligt op het veld", vertelde Clement vrijdag tijdens een vooruitblik naar het duel tegen Moeskroen.

Of de spits nog een toekomst heeft bij blauw-zwart, liet de Brugse trainer in het midden. "Ik heb geen glazen bol. Dat hangt van hem af. Het is aan mij om te beslissen of hij een meerwaarde kan zijn voor de groep."

Club Brugge ontvangt Moeskroen zaterdag op de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League. De competitieleider werkt momenteel een heel druk programma af, dinsdag speelde Club nog in Istanboel tegen Galatasaray (1-1), en mogelijk voert Clement enkele wijzigingen door. "We zitten in een drukke periode en willen ook doorstoten in de beker. Daar hebben we al onze spelers voor nodig. Zeker na zo'n zware verplaatsing moet ik rekening houden met de recuperatie", aldus de Brugse T1.

(BELGA)

"Diagne heeft van mij een individueel programma gekregen waaraan hij zich moet houden. Het is dan aan hem om te tonen dat hij deel wil uitmaken van de groep. Er is maar een waarheid en die ligt op het veld", vertelde Clement vrijdag tijdens een vooruitblik naar het duel tegen Moeskroen.Of de spits nog een toekomst heeft bij blauw-zwart, liet de Brugse trainer in het midden. "Ik heb geen glazen bol. Dat hangt van hem af. Het is aan mij om te beslissen of hij een meerwaarde kan zijn voor de groep."Club Brugge ontvangt Moeskroen zaterdag op de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League. De competitieleider werkt momenteel een heel druk programma af, dinsdag speelde Club nog in Istanboel tegen Galatasaray (1-1), en mogelijk voert Clement enkele wijzigingen door. "We zitten in een drukke periode en willen ook doorstoten in de beker. Daar hebben we al onze spelers voor nodig. Zeker na zo'n zware verplaatsing moet ik rekening houden met de recuperatie", aldus de Brugse T1.(BELGA)