Blauw-zwart was al snel op achtervolgen aangewezen in Dortmund. Na 21 minuten spelen wist middenvelder Enrique Peña-Zauner (Dortmund) de score te openen. De youngsters van Club drongen na de tegentreffer wel aan, maar konden geen vuist maken.

In de tweede helft bracht aanvaller Charles De Ketelaere Club al snel langszij (54.) na mooi voorbereidend werk van Declerck en Fadiga. Tien minuten voor affluiten scoorde Pherai de winnende treffer voor Dortmund. Eindstand 2-1.

Met nog één speeldag te gaan, staan de Brugse U19 met 4 punten op de gedeeld laatste plaats in groep A, met 8 punten achterstand op leider Atletico Madrid en 5 op Monaco. Enkel de groepswinnaar plaatst zich rechtstreeks voor de achtste finales, de tweede speelt barrages. In de andere wedstrijd in groep A klopten de Madrilenen Monaco overtuigend met 3-0.

Eerder in de Youth League won Club Brugge van Atlético Madrid (1-2), speelde het thuis 1-1 gelijk tegen Borussia Dortmund en verloor het tweemaal van AS Monaco (2-3, 3-1). Op de laatste speeldag op 11 december nemen de Club jongelingen het in eigen huis nog op tegen Atlético Madrid.

(Belga)

Blauw-zwart was al snel op achtervolgen aangewezen in Dortmund. Na 21 minuten spelen wist middenvelder Enrique Peña-Zauner (Dortmund) de score te openen. De youngsters van Club drongen na de tegentreffer wel aan, maar konden geen vuist maken. In de tweede helft bracht aanvaller Charles De Ketelaere Club al snel langszij (54.) na mooi voorbereidend werk van Declerck en Fadiga. Tien minuten voor affluiten scoorde Pherai de winnende treffer voor Dortmund. Eindstand 2-1.Met nog één speeldag te gaan, staan de Brugse U19 met 4 punten op de gedeeld laatste plaats in groep A, met 8 punten achterstand op leider Atletico Madrid en 5 op Monaco. Enkel de groepswinnaar plaatst zich rechtstreeks voor de achtste finales, de tweede speelt barrages. In de andere wedstrijd in groep A klopten de Madrilenen Monaco overtuigend met 3-0. Eerder in de Youth League won Club Brugge van Atlético Madrid (1-2), speelde het thuis 1-1 gelijk tegen Borussia Dortmund en verloor het tweemaal van AS Monaco (2-3, 3-1). Op de laatste speeldag op 11 december nemen de Club jongelingen het in eigen huis nog op tegen Atlético Madrid. (Belga)