Toch blijft Club niet bij de pakken zitten en wil het zijn fans ook in deze onzekere tijden een aangename voetbalbeleving aanbieden. Tijdens "Bekerfinale at the movies" in Kinepolis Brugge kan jij de bekerfinale op veilige wijze beleven!

Op zaterdagavond 1 augustus kan jij terecht in Kinepolis Brugge voor de bekerfinale. Club krijgt de kans om zijn derde dubbel in de geschiedenis te pakken. Voor de prijs van 10 euro per persoon kan jij terecht in een van de vijf filmzalen, waar je de wedstrijd in veilige omstandigheden kan volgen. Betaal je 15 euro, dan krijg je er nog een unieke bekersjaal bovenop.

Toch blijft Club niet bij de pakken zitten en wil het zijn fans ook in deze onzekere tijden een aangename voetbalbeleving aanbieden. Tijdens "Bekerfinale at the movies" in Kinepolis Brugge kan jij de bekerfinale op veilige wijze beleven!Op zaterdagavond 1 augustus kan jij terecht in Kinepolis Brugge voor de bekerfinale. Club krijgt de kans om zijn derde dubbel in de geschiedenis te pakken. Voor de prijs van 10 euro per persoon kan jij terecht in een van de vijf filmzalen, waar je de wedstrijd in veilige omstandigheden kan volgen. Betaal je 15 euro, dan krijg je er nog een unieke bekersjaal bovenop.