Het was een beeld dat prachtig de nervositeit weergaf die veel Club-fans in de laatste spannende minuten van de wedstrijd ongetwijfeld voelden. Een ballenjongen die met de ogen dicht zijn vingers strak gekruist houdt, hopend op een goeie afloop.

"We hebben inderdaad heel veel reacties gekregen", zegt Sara Scholliers, de moeder van de kleine Milo Warmoes (10) uit Nieuwpoort. "Milo is sinds dit jaar ballenjongen op Club, hij miste nog maar één wedstrijd. Onderweg naar huis werd mijn man al overspoeld met foto's en berichten van mensen die Milo tijdens de tv-uitzending gezien hadden."

"Barcelona en Bayern München"

"Het was heel tof om zo in beeld te komen. Mijn papa toonde de vele berichten die hij kreeg", vertelt een enthousiaste Milo. "Ik ben een grote fan. Samen met mijn vader ga ik vaak naar de trainingen kijken, thuis heb ik ook een bal met handtekeningen van alle spelers."

Milo Warmoes is zelf doelman bij de U11 van KSV Nieuwpoort., GF
Milo Warmoes is zelf doelman bij de U11 van KSV Nieuwpoort. © GF

"Ik ben superblij dat Club door is. Op wie ik hoop als tegenstanders? Barcelona en Bayern München! Ik ben zelf keeper en hoop mijn grote idool Manuel Neuer eens live aan het werk te zien." Antwoord rond de klok van 18.00 uur, Milo, dan wordt er in Monaco geloot voor de groepsfase!

Het was een beeld dat prachtig de nervositeit weergaf die veel Club-fans in de laatste spannende minuten van de wedstrijd ongetwijfeld voelden. Een ballenjongen die met de ogen dicht zijn vingers strak gekruist houdt, hopend op een goeie afloop. "We hebben inderdaad heel veel reacties gekregen", zegt Sara Scholliers, de moeder van de kleine Milo Warmoes (10) uit Nieuwpoort. "Milo is sinds dit jaar ballenjongen op Club, hij miste nog maar één wedstrijd. Onderweg naar huis werd mijn man al overspoeld met foto's en berichten van mensen die Milo tijdens de tv-uitzending gezien hadden.""Het was heel tof om zo in beeld te komen. Mijn papa toonde de vele berichten die hij kreeg", vertelt een enthousiaste Milo. "Ik ben een grote fan. Samen met mijn vader ga ik vaak naar de trainingen kijken, thuis heb ik ook een bal met handtekeningen van alle spelers." "Ik ben superblij dat Club door is. Op wie ik hoop als tegenstanders? Barcelona en Bayern München! Ik ben zelf keeper en hoop mijn grote idool Manuel Neuer eens live aan het werk te zien." Antwoord rond de klok van 18.00 uur, Milo, dan wordt er in Monaco geloot voor de groepsfase!