Brugge Club Brugge rekent eenvoudig af met AA Gent

Op speeldag tien had Club Brugge op zondagmiddag weinig moeite met AA Gent. Blauw-zwart kwam nooit in de problemen en hield de drie punten thuis met een overtuigende 4-0-zege.

Brugge Club Brugge veroordeelt gedrag van "zogenaamde supporters" in Madrid

In Spaanse media doken woensdag filmpjes op van supporters van Club Brugge die zich op een plein in Madrid misgedragen tegenover bedelende vrouwen. Op zijn website veroordeelt blauw-zwart het gedrag van de "zogenaamde supporters" en zegt een onderzoek te starten om de personen te identificeren en eventueel te bestraffen.

Brugge Doelpuntenmaker Dennis looft teamprestatie tegen Real Madrid

Emmanuel Dennis bezorgde Club Brugge dinsdagavond een onverhoopt punt tegen Real Madrid in de Champions League. De Nigeriaanse aanvaller scoorde twee doelpunten in het Bernabeu-stadion. "Het werk van de hele ploeg is beloond", reageerde Dennis na de 2-2 in Madrid.

Brugge VIDEO - Madrid kleurt blauw-zwart: Clubfans massaal aanwezig voor topper tegen Real

Op de vliegtuigen vanuit Zaventem en Charleroi richting Madrid is begin deze week heel wat blauw-zwart te zien. Duizenden supporters van Club Brugge zakken af naar het zonnige Madrid voor de topper tegen Real Madrid. Over de hele stad verzamelen supporters om samen te zingen en een pintje te drinken. Ook Kevin Koekoekx (24) van FCB de Keldervrienden uit Blankenberge is al van vroeg van de partij op Plaza Mayor.

Brugge Club Brugge start zonder diepe spits tegen Real, dat rekent op Hazard en Courtois

Club-coach Philippe Clement rekent dinsdagavond op de tweede speeldag in groep A van de Champions League tegen Real Madrid op Percy Tau, Emmanuel Dennis en Krépin Diatta om doelpunten te maken op Spaanse bodem. David Okereke blijft op de bank in een Brugse basisopstelling zonder verrassingen. Real Madrid begint in Bernabeu met zijn sterkste ploeg, mét Rode Duivels Eden Hazard en Thibaut Courtois aan de aftrap.

Brugge Club Brugge bekampt een twijfelend Real Madrid vol zelfvertrouwen

Club Brugge speelt woensdagavond (om 18u55) in het Santiago Bernabeustadion zijn tweede duel in de groepsfase van de Champions League. Real Madrid is uiteraard de favoriet vooraf, maar Club Brugge mag wel stilletjes hopen op een verrassing. De Madrileense motor sloeg dit seizoen immers nog niet echt aan, terwijl Club afgelopen weekend in de competitie nog brandhout maakte van KV Mechelen (0-5).

Brugge Simon Mignolet kijkt met vertrouwen richting topper tegen Real Madrid

Simon Mignolet kijkt met vertrouwen richting de kraker op het veld van Real Madrid. Daar speelt Club Brugge dinsdagavond zijn tweede wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. Mignolet is de enige van zijn ploeg die al tegen Real speelde. "Ik raad de jongens aan om zich voor te bereiden op die wedstrijd zoals op elke andere wedstrijd."

Brugge Eden Hazard: "We moeten niet denken dat het eenvoudig zal worden tegen Club Brugge"

Eden Hazard kijkt dinsdagavond met Real Madrid Club Brugge in de ogen op de tweede speeldag in de Champions League. De kapitein van de Rode Duivels kon tot dusver nog niet overtuigen bij de Koninklijke. De topaankoop beseft dat er van hem meer wordt verwacht. "Ik moet beslissender worden. Wat ik nodig heb, is een goeie match, een goal of een assist om mijn seizoen te lanceren", vertelde hij maandag tijdens een persbabbel in het Estadio Santiago Bernabeu.