Zoals vooraf aangekondigd, houdt de politie van Brugge strenge controles in aanloop naar de match. Na de zware rellen bij een wedstrijd van de twee clubs in 2002 zit de schrik er goed in. Agenten voerden de hele dag controles uit in de Brugse binnenstad en de omgeving van het stadion. Wie geen geldig ticket op zak heeft, moet beschikken.

"De supporters hadden geen geldig ticket op zak en waren in het bezit van knuppels en pyrotechnisch materiaal. Met die wapens tonen ze hun slechte bedoelingen aan. Dan moeten we ingrijpen", zegt woordvoerster de Brugse politie Lien Depoorter. De supporters van Galatasaray gebruikten op hun weg van de Markt van Brugge naar het stadion wel voetzoekers en Bengaals vuur. Ondertussen is de match volop aan de gang en is de kalmte in de binnenstad en rondom het stadion teruggekeerd. "Wij blijven paraat en volgen de situatie op de voet", aldus Depoorter.

(BELGA)

Zoals vooraf aangekondigd, houdt de politie van Brugge strenge controles in aanloop naar de match. Na de zware rellen bij een wedstrijd van de twee clubs in 2002 zit de schrik er goed in. Agenten voerden de hele dag controles uit in de Brugse binnenstad en de omgeving van het stadion. Wie geen geldig ticket op zak heeft, moet beschikken. "De supporters hadden geen geldig ticket op zak en waren in het bezit van knuppels en pyrotechnisch materiaal. Met die wapens tonen ze hun slechte bedoelingen aan. Dan moeten we ingrijpen", zegt woordvoerster de Brugse politie Lien Depoorter. De supporters van Galatasaray gebruikten op hun weg van de Markt van Brugge naar het stadion wel voetzoekers en Bengaals vuur. Ondertussen is de match volop aan de gang en is de kalmte in de binnenstad en rondom het stadion teruggekeerd. "Wij blijven paraat en volgen de situatie op de voet", aldus Depoorter.(BELGA)