Club Brugge wint ook tweede oefenmatch van de winterstage

© BELGA
Redactie KW

Club Brugge won in de vooravond met het kleinste verschil van het Nederlandse Heracles Almelo.

Net als woensdag tegen het Albanese Skenderbeu bracht Michel Preud’ homme ook nu in beide helften opnieuw twee compleet verschillende elftallen tussen de lijnen. In de eerste helft maakte aanwinst Stefano Denswil zijn debuut in de blauw-zwarte kleuren. Club toonde zich meteen de meest dreigende ploeg en Tom De Sutter kwam al vroeg oog in oog met de doelman, maar die was iets sneller op de bal dan de Brugse spits. Halfweg de tweede helft zorgde Gato Silva voor gevaar met een lage schuiver, maar doelman Telgenkamp ging deze keer goed plat. Acht minuten voor de rust konden de Bruggelingen dan de score openen via Davy De fauw. Vijf minuten later scoorde ook Fran Brodic, maar het doelpunt van de jonge Kroaat werd afgekeurd wegens buitenspel. Na de pauze bleef Club de meest dominante ploeg op het veld, maar doelpunten leverde dat niet meer op.

(KPL)

Doelpunt: 37′ De fauw 1-0.

Club Brugge eerste helft: Kujovic, De fauw, Duarte, Denswil, De Bock, Silva, Van den Buijs, Coopman, Brodic, De Sutter, Izquierdo.

Club Brugge tweede helft: Dioudis, Meunier, Mechele, Reuten, Bolingoli, Simons, Vormer, Gedoz, Storm (76′ Wang), Oulare, Refaelov.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.