Club Brugge verhuurt Jellert van Landschoot aan NEC

De middenvelder werd vorig seizoen ook al uitgeleend, toen aan 1B-club Oud-Heverlee Leuven. © BELGIAN_FREELANCE
Redactie KW

Club Brugge leent de 21-jarige Jellert van Landschoot een seizoen uit aan de Nederlandse tweedeklasser NEC Nijmegen. Dat bevestigen beide teams zondag op hun website. NEC heeft ook een aankoopoptie.

De middenvelder werd vorig seizoen door blauw-zwart ook al uitgeleend, toen aan 1B-club Oud-Heverlee Leuven. Daar kwam hij tot elf wedstrijden. In het seizoen 2017-2018 speelde Van Landschoot op huurbasis voor de Nederlandse tweedeklasser FC Eindhoven.

“Met de komst van Jellert verzekeren we ons van een dynamische middenvelder die beschikt over een groot loopvermogen”, zegt algemeen directeur Wilco van Schaik. “Jellert is een speler met een sterke mentaliteit en dat zijn spelers die we graag zien in de Goffert. Gezien zijn jonge leeftijd zit er ook nog veel rek in en gaan we ervoor om het komende seizoen onze gezamenlijke doelen te verwezenlijken. We wensen Jellert heel veel succes bij onze club.”

Ik ben ontzettend blij hier te zijn. NEC is een mooie club met een grote historie en daar wil ik graag onderdeel van zijn”, vult Van Landschoot aan. “Het komende jaar wil ik mijn steentje bijdragen aan hopelijk veel goede resultaten voor de club. Ik ben klaar om me aan te sluiten bij het team.”

Bij NEC wordt Van Landschoot teamgenoot van landgenoten Mathias Bossaerts, Leroy Labylle, Mike Trésor Ndayishimiye en Paolo Sabak.

(Belga)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.