Het burenduel lokte heel wat volk naar Schiervelde. Die kregen langs bezoekerskant al snel waar voor hun geld toen Dennis na vijf minuten een vrijgeleide kreeg en de Nigeriaan van dichtbij kon scoren. Een voor de thuisploeg vroege domper die nauwelijks tien minuten later een vervolg kreeg: steekbal Vanaken en Vormer kon verdubbelen.

Veel kon Roeselare daar, op een schotje van Brouwers na, niet tegenover stellen. Ook voor Club, dat na een tweede goal van Dennis en na een goal van Wesley de schaapjes na nog geen veertig minuten op het droge had, was het nu stilaan welletjes. Vier goals dus voor de rust. Of toch langs Brugse zijde, want toen Hubert een schot van Dufour niet onder controle kreeg, mocht Brouwers op een bal in de rebound van dichtbij milderen tot 1-4. Diep in de tweede helft maakte de ingevallen Vossen er met een schuiver in de korte hoek 1-5 van.

(SB)

KSV Roeselare: Biebauw, Damman, Lemoine, Zolotic, Grisez, Wieser, Van Acker, Dufour (68' Seoudi), Lecomte (83' Brodic), Samyn (71' Cornet), Brouwers.

Club Brugge: Hubert, Cools, Decarli, Mechele, Denswil, Limbombe (73' Palacios), Nakamba, Vormer (69' Clasie), Vanaken, Dennis, Wesley (62' Vossen).

Doelpunten: 5' Dennis 0-1, 16' Vormer 0-2, 30' Dennis 0-3, 38' Wesley 0-4, 42' Brouwers 1-4, 83' Vossen 1-5.

Gele kaart: 35' Dufour.

Scheidsrechter: Lardot.

Het burenduel lokte heel wat volk naar Schiervelde. Die kregen langs bezoekerskant al snel waar voor hun geld toen Dennis na vijf minuten een vrijgeleide kreeg en de Nigeriaan van dichtbij kon scoren. Een voor de thuisploeg vroege domper die nauwelijks tien minuten later een vervolg kreeg: steekbal Vanaken en Vormer kon verdubbelen.Veel kon Roeselare daar, op een schotje van Brouwers na, niet tegenover stellen. Ook voor Club, dat na een tweede goal van Dennis en na een goal van Wesley de schaapjes na nog geen veertig minuten op het droge had, was het nu stilaan welletjes. Vier goals dus voor de rust. Of toch langs Brugse zijde, want toen Hubert een schot van Dufour niet onder controle kreeg, mocht Brouwers op een bal in de rebound van dichtbij milderen tot 1-4. Diep in de tweede helft maakte de ingevallen Vossen er met een schuiver in de korte hoek 1-5 van.(SB)