https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Club Brugge haalt Sébastien Bruzzese binnen, Vladan Kujovic stopt

Sébastien Bruzzese kijkt toe hoe Formose Mendy en Dennis Praet strijden om de bal. © BELGA
Redactie KW

De 26-jarige doelman komt over van Zulte Waregem, waar hij sinds de zomer van 2012 onder contract lag.

Club Brugge neemt na dit seizoen afscheid van Vladan Kujovic. De Servische Belg werd vorige zomer getroffen door een niertumor, maar speelde na Nieuwjaar toch opnieuw enkele wedstrijden voor Club. Nu heeft hij echter beslist om te stoppen met profvoetbal. “Dit was de moeilijkse beslissing van mijn leven”, reageert Kujovic op de website van Club. “Maar ik heb hier goed over nagedacht. Club wou graag nog een jaar dorgaan, maar ik voel dat mijn hart en lichaam niet klaar zijn om volgend seizoen opnieuw hetzelfde te betekenen voor de club als voordien. Ik voel dat dit het juiste moment is om mijn carrière af te sluiten.”

Contract voor vijf jaar

Club stelde meteen ook de vervanger van Kujovic voor. Sébastien Bruzzese komt over van Zulte Waregem, waar hij de voorbije drie seizoenen back-up was voor Sammy Bossut. Ook in Brugge zal er voor Bruzzese wellicht niet meer dan een invallersrol weggelegd zijn. “Ik ben zeer tevreden met deze stap in mijn carrière”, aldus de Luikenaar, die een contract voor vijf jaar tekende. 3Ik heb al de kans gehad om samen te werken met Michel Preud’homme en Jan Van Steenberghe bij AA Gent en kijk er naar uit om opnieuw samen aan iets moois te bouwen. Ik wil Club ook alle succes toewensen in de resterende play-offmatchen.”

(KPL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten